Railbike Hoge Venen
FR - DE - NL

U zoekt een origineel idee voor een activiteit, in de openlucht, met het gezin of de familie, met uw kinderen of uw vrienden?

Waarom dan geen ontspannende dag op het programma zetten en een uitstap maken naar de Railbike van de Hoge Venen in Leykaul, in de streek van Elsenborn?

Kom een dagje vakantie doorbrengen met familie of vrienden in een verrukkelijk kader.

een origineel idee voor een ontspannende activiteit

De Railbike van de Hoge Venen is een toeristische attractie waarbij men met een draisine, ook wel een lorrie of railbike genoemd, op een stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station van Kalterherberg verbindt met dat van Sourbrodt.

Een activiteit in de openlucht voor een avontuurlijke dag

weekendje weg onder vrienden, met het gezin

Deze activiteit in de openlucht in de natuur van de Hoge Venen blijft voor uw familie of uw vrienden een onvergetelijk ontspannend moment. Wanneer u tijdens de paasvakantie of de zomervakantie in de streek verblijft, of gewoonweg tijdens een weekend in de Ardennen bent, vraagt u zich misschien af wat u met uw dag gaat doen om uw kinderen bezig te houden. Onze activiteit beantwoordt perfect aan wat u zoekt. Bij ons brengt u een ontspannende dag door met uw gezin, helemaal anders en vol avontuurlijke ontdekkingen voor uw kinderen.

Een familieactiviteit bij uitstek

Ons natuurlijk parcours waarop u gaat fietsen met uw vrienden of kinderen bestaat uit een oud stuk spoorweg van ongeveer 7 km. Dit traject verbindt twee stations met elkaar. Het loopt door de Hoge Venen. U rijdt door prachtige, zeer typische landschappen.

Reserveer uw railbike voor een helemaal andere, onvergetelijke dag

Bereidt u uw weekend of uw vakantie voor? Reserveer nu uw railbike via ons reserveringssysteem links op deze bladzijde en kom een mooie vakantiedag doorbrengen met uw familie of vrienden.

U kunt ons ook altijd contacteren wanneer u vragen heeft.

een activiteit in de openlucht met de kinderen, tijdens uw vakantie of tijdens een weekend

Deze website gebruikt cookies om de werking van de website te optimaliseren en anonieme statistische gegevens te genereren. Meer informatie - Instellingen

X