Originele activiteit in de vrije natuur

Bedrijven

Gunt u uw medewerkers een leuk en sportief uitje in de natuur? Even iets heel anders dan het werk van alledag? Elkaar leren kennen, elkaar helpen en aanvullen, … aspecten die ongetwijfeld ook uw bedrijf hoog in het vaandel heeft staan.

Kom dan een tochtje maken bij Railbike in de Hoge Venen en laat uw personeel bovenal kennismaken met al het natuurschoon die deze regio rijk is.

Sportiviteit in combinatie met een beetje denkwerk en een hapje en een drankje. En dat alles in een team van 4 personen die elkaar op deze manier beter leren kennen. Op een prachtige plek in de vrije natuur, rijdend op een origineel voertuig. 2 uur lang plezier, lichaamsbeweging, denkwerk en samenwerking.

Groep van 20 tot 100 personen, gedetailleerd programma op aanvraag

Reserveer hier uw bedrijfsuitje


Scholen

Wilt u uw leerlingen trakteren op een sportief uitje in de vrije natuur? Elkaar leren kennen, elkaar helpen en aanvullen, … aspecten die ongetwijfeld ook op uw school hoog in het vaandel staan.

Kom dan een tochtje maken bij Railbike in de Hoge Venen en laat uw leerlingen bovenal kennismaken met al het natuurschoon die deze regio rijk is.

Sportiviteit in combinatie met een beetje denkwerk. En dat alles in een team van 4 personen die elkaar op deze manier beter leren kennen. Op een prachtige plek in de vrije natuur, rijdend op een origineel voertuig. 2 uur lang plezier, lichaamsbeweging, denkwerk en samenwerking.

Groep van 20 tot 100 personen (min. leeftijd: 10 jaar), gedetailleerd programma op aanvraag

Uw schoolactiviteit reserveren