Wafels, ijsjes, koffie, gekoelde drankjes

Twee gelegenheden om in de Hoge Venen te pauzeren met een hapje en een drankje.

In Leykaul

Bij het vertrekpunt van de railbike vindt u een oude treinwagon uit de jaren ’50 die is omgetoverd tot een heuse ‘wafelwagon’! Volg de verrukkelijke geur van versgebakken Luikse wafels. Waant u zich al in deze gezellig ingerichte wagon of op het bijbehorende, fraaie terras met panoramisch uitzicht?

Terwijl u uw tanden zet in een overheerlijke wafel naar keuze: met chocolade, Nutella, kersen, ijs, slagroom of gewoonweg naturel. Met daarnaast een echte Café Liégeois of een lekker koel drankje. Een momentje van puur geluk!

In Sourbrodt

Halverwege de rit, in Sourbrodt, treft u op een verrassende plek een mooi chalet aan, waar u even halt kunt houden om aan te schuiven voor een ijsje, granita in diverse smaken, gekleurde ijsklontjes, … Na zoveel inspanning is een lekkere traktatie wel op zijn plaats! Even 20 minuutjes op adem komen, terwijl u nipt aan een lekker kopje koffie of thee of een verfrissend koel drankje.

Geniet van een hapje en een drankje bij onze pleisterplaatsen in Leykaul en Sourbrodt Geniet van een hapje en een drankje bij onze pleisterplaatsen in Leykaul en Sourbrodt