Railbike Hoge Venen
FR - DE - NL

U verblijft in de Hoge Venen en u zoekt een originele manier om de natuur van deze streek te ontdekken?

Bij de Railbike van de Hoge Venen kunt u, midden in de natuur, aan uw eigen tempo door onze Ardennen fietsen, doorheen prachtige landschappen ...

Beleef tijdens uw vakantie met uw gezin of tijdens een weekendje onder vrienden in het prachtige kader van de Hoge Venen een ontspannende dag.

Op de Railbike van de Hoge Venen fietst u op een draisine over een stuk van de Vennbahn, de oude spoorweg die het station van Kalterherberg verbindt met dat van Sourbrodt.

Een originele manier om de Ardense natuur te ontdekken

De natuur en de dieren van de Hoge Venen

natuur Ardennen Hoge Venen

Tijdens uw tocht over de Hoge Venen kunt u zeker dieren tegenkomen. Het zien van een vos, een ree, een everzwijn zal van uw dagactiviteit in de openlucht een onvergetelijke ontspannende ervaring maken voor uw gezin, familie of vrienden. Wanneer u tijdens de paasvakantie of de zomervakantie in de streek verblijft, of gewoonweg tijdens een weekend in de Ardennen bent, vraagt u zich misschien af wat u met uw dag gaat doen om uw kinderen bezig te houden. Onze activiteit beantwoordt perfect aan wat u zoekt. Bij ons brengt u een ontspannende dag door met uw gezin, helemaal anders en vol avontuurlijke ontdekkingen voor uw kinderen.

De streek van de Hoge Venen

natuur Ardennen Hoge Venen

De streek van de Hoge Venen biedt prachtige natuurlijke landschappen, maar ook de dorpen en nabijgelegen steden zijn, omwille van hun architecturale schoonheid en culturele rijkdom, het ontdekken meer dan waard. Zo is Monschau slechts 7 km verwijderd van de Railbike. Haar talrijke huizen in vakwerk met leien daken maken van deze stad een plek met een groot architecturaal en toeristisch belang. Ze verbergt prachtige plekjes. Monschau is gelegen op een hoogte die varieert van 350 tot 650 meter. Haar charme bereikt een toppunt in de winter wanneer er sneeuw ligt en tijdens haar zeer populaire « Weihnachtsmarkt » of « Kerstmarkt ». In veel kleine standjes worden streekproducten en andere lokale specialiteiten verkocht.

Reserveer een railbike voor een avontuurlijke dag in de Hoge Venen

Op bezoek in de Ardennen of de Hoge Venen? De Railbike is een activiteit voor uw gezin of voor onder vrienden. Reserveer nu uw railbike via ons reserveringssysteem links op deze bladzijde.

U kunt ons ook altijd contacteren wanneer u vragen heeft.

een avontuurlijke dag voor in de natuur van de Hoge Venen

Deze website gebruikt cookies om de werking van de website te optimaliseren en anonieme statistische gegevens te genereren. Meer informatie - Instellingen

X