Railbike Hoge Venen
FR - DE - NL

Sportieve groepsactiviteit in België

Op zoek naar een idee om een beetje aan sport te doen onder vrienden of met je gezin en familie?

Het avonturenpark "RailBike des Hautes Fagnes" (Railbike van de Hoge Venen) in de Belgische Ardennen is de ideale plaats om samen met uw vrienden een sportieve activiteit te ondernemen.

In de loop van uw bezoek aan de Hoge Venen in België, gedurende uw vakantie of tijdens een weekendje uit, kunt u al sportend onze prachtige streek komen ontdekken. Op een draisine (een lorrie of een railbike) kunt u langs een deel van de oude Vennbahn fietsen, de spoorweglijn in het oosten van België die het station van Kalterherberg verbindt met dat van Sourbrodt.

Een origineel idee om in groep plezier te maken

groepsactiviteiten België

Op een railbike kunnen vier volwassenen plaatsnemen. Twee van hen moeten trappen om hem vooruit te laten gaan. De andere personen aan boord zijn comfortabel geïnstalleerd en kunnen genieten van het prachtige landschap. Kinderen kunnen mee.

Het parcours bestaat uit een stuk spoorweg van +/- 7 km tussen twee stations. De deelnemers leggen de afstand in één richting af, en daarna in de andere.

Reserveer uw dagje uit naar de Railbike in België

Zoekt u iets origineels om uw vrienden te laten ontdekken? Laat ze in groep een beetje aan sport doen en reserveer nu uw railbike via ons reserveringssysteem links op deze bladzijde.

U kunt ons ook altijd contacteren wanneer u vragen heeft.

Sportieve groepsactiviteit in België activiteit dagje weg België

Deze website gebruikt cookies om de werking van de website te optimaliseren en anonieme statistische gegevens te genereren. Meer informatie - Instellingen

X